Vedeta care a inlocuit-o in editia de ieri pe titulara emisiunii le-a bagat in sperieti pe Laurette si Andreea Tonciu, carora le-a spus ca nu au ce cauta pe micul ecran.

Plecarea Adrianei Bahmuteanu de la Kanal D, in urma unor probleme cu sarcina, a dus la tensiuni in randul echipei sale.

Solutia temporara gasita de conducerea televiziunii a fost ca emisiunea sa fie prezentata, prin rotatie, de mai multe vedete. Dana Savuica a spart gheata si a inregistrat marti editia difuzata ieri. Venirea lui Savuica a generat, insa, in culise un scandal de zile mari.

Potrivit unor surse, blonda a dat de pamant cu cele doua asistente ale Adrianei Bahmuteanu: Laurette si Andreea Tonciu. Cearta a pornit de la faptul ca fetele ar fi vrut sa dialogheze cu invitatii din emisiune, asa cum faceau cand erau alaturi de Adriana.

Acest lucru nu a fost, insa, pe placul Danei. Spiritele s-au incins asa tare, incat Savuica le-a spus celor doua ca, daca ea ar fi fost realizatoarea permanenta a emisiunii, ele nu ar mai fi avut ce cauta acolo. Laurette si Andreea nu s-au lasat mai prejos si i-au sugerat Danei ca ar fi geloasa pentru ca sunt tinere si arata mai bine decat ea. Asistentele s-au enervat asa de rau incat nu s-au mai putut controla si au izbucnit in plans.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.