Catalin, Ionut si Razvan, baietii de la Ro-mania tocmai s-au intors din Statele Unite ale Americii unde au fost invitati sa cante la Chicago, la un festival dedicat romanilor din diaspora.

De la bun inceput au fost entuziasmati de calatorie pentru ca aflasera din timp ca acolo va fi prezenta si o echipa de filmare a celui mai renumit talk-show din lume, “Oprah”.

Cantaretii romani au sustinut un recital de o ora in fata a peste 5000 de oameni, in majoritate romani, care au venit intr-o piata publica din oras pentru a se distra in stil romanesc: cu muzica folclorica, cu sarmalute, mici si carnati oltenesti, vin rosu si palinca.

Printre ei, si multi americani, prieteni apropiati de-ai romanilor stabiliti peste Ocean, dar si cetateni ai orasului curiosi de ce se intampla acolo. La eveniment a fost prezenta si o echipa de filmare de la talk-show-ul “Oprah” care a realizat un reportaj pe tema imigrantilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.