Tot timpul ironizata ca ravneste la statutul de “Zana” detinut candva de Andreea Marin in perioada teverista, Iulia Vantur confirma banuielile si i-a pregatit lui Banica niste “Surprize, surprize” in noul sezon “Dansez pentru tine”.

Blonda a fost protagonista unei sedinte foto in care a pozat imbracata in zana, cu rochita alba, vaporoasa, confirmand intentia ei de a ajunge pe culmile succesului atinse de sotia partenerului sau de prezentare. In lipsa Andreei Marin, care a disparut de pe sticla, Vantur a ajuns una dintre “zanele” micului ecran, mai ales ca emisiunea pe care o prezinta stoarce milioane de lacrimi.

“Aici, la noi, la 'Surprize, surprize'...”, a gafat Vantur. De atunci au inceput rautatile, multi glumind pe seama Iuliei si numind-o, in particular, “Andreea Marin”, iar cei mai rautaciosi analizau pas cu pas drumul catre ascensiune al blondei, comparandu-l cu cel al “Zanei Surprizelor”.

Dintr-o simpla prezentatoare de stiri in provincie, Iulia Vantur a avansat la pupitrul ProTV-ului si mai apoi a acceptat provocarea de a-i fi partenera lui Stefan Banica jr in prezentarea emisiunii „Dansez pentru tine”. Show-ul a devenit in scurt timp una dintre cele mai urmarite productii de televiziune din Romania, calcand pe urmele emisiunii teveriste "Surprize, suprize”, a carei gazda era Andreea Marin.

In lipsa nevestei lui Banica jr care a disparut de pe sticla, blonda din Pache Protopopescu a ajuns una dintre "zanele” micului ecran, mai ales ca emisiunea pe care o prezinta este una cu caracter umanitar si stoarce milioane de lacrimi in fiecare vineri seara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.