Protagonista de origine indiana din "Slumdog Millionaire", Freida Pinto, si cunoscuta Naomi Watts vor juca in urmatorul film al lui Woody Allen, alaturi de Anthony Hopkins si Josh Brolin, anunta AFP.

La doar 24 de ani, Freida Pinto a devenit celebra datorita rolului din pelicula lui Danny Boyle, filmata in orasul natal al actritei, Bombay, scrie NewsIn.

Watts tocmai a terminat filmarile la "Mother and Child", al columbianului Rodrigo Garcia, si va incepe, in vara, lucrul la productia lui Allen, care va fi turnata la Londra. Noul film regizat de Woody Allen va fi produs tot de casa spaniola care a produs "Vicky Cristina Barcelona".

Cel mai nou film al lui Allen, "Whatever Works", o comedie cu Evan Rachel Wood, Henry Cavill si Patricia Clarkso, va aparea in curand pe ecrane.
Woody Allen, in varsta de 73 de ani, are in palmares trei premii Oscar - pentru cel mai bun scenariu la "Hannah and Her Sisters" (1986), respectiv pentru cel mai bun scenariu si cea mai buna regie, datorita peliculei "Annie Hall" (1977). Pe langa cele trei premii ale Academiei Americane de Film, cunoscutul regizor a mai primit 79 de premii si a avut alte 84 de nominalizari la festivaluri de film internationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.