Dupa aproape o luna de la despartirea de iubitul ei, Daniela Gyorfi spune ca a reusit sa treaca peste acest moment si ca nu sufera din cauza relatiei esuate cu George.

Mai mult decat atat, cantareata declara ca are de gand sa-si refaca viata, mai ales ca nu duce lipsa de admiratori. Sau de admiratoare, pentru ca, in ultimul sejur pe care l-a petrecut in Germania, Daniela si dansatoarele ei au primit o propunere indecenta din partea unor lesbiene lipsite de inhibitii.

Daniela Gyorfi si George Tal s-au despartit la inceputul lunii februarie, dupa mai bine de doi ani si jumatate de cand formau o pereche. Cei doi planuiau sa se casatoreasca, dar spun ca relatia lor s-a stricat in momentul in care cantareata a pierdut sarcina.

Daniela a reusit sa treaca peste acest necaz si peste momentul separarii de George si este increzatoare in ce priveste viata sa amoroasa.

"Ce pot sa fac? Exista povesti de dragoste care tin o viata, la fel cum exista si cele care se destrama la un moment dat. M-a durut mult pierderea sarcinii si cred ca orice femeie care trece prin asa ceva sufera tot timpul si nu uita. Dar nu ma pot izola, nu ma pot inchide in casa, trebuie sa merg mai departe. La fel si cu despartirea de George, asta e! Sunt altii care se despart dupa 20 de ani si nu mai e nici o tragedie. Nu a mai mers si gata! Dar nu imi fac nici un fel de problema, sunt destui barbati pe lumea asta si nu se termina aici viata mea!”, ne-a declarat Daniela.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.