Fosta sotie a politicianului Petre Roman spune, la un an de la divort, ca nu s-a gandit sa-si ia viata din cauza esecului pe care l-a trait in familie.
Ea recunoaste insa ca a trecut printr-o perioada extrem de grea, care au determinat-o sa apeleze la ajutorul meidicilor. Mioara Roman considera acum ca a pierdut bunul cel mai de pret, familia.

“Nu sunt genul sa ma sinucid din amor pentru sotul meu, la 50 de ani. Astea fac parte din viata. Este adevarat, insa, ca dupa niste ani de presiune din toate partile, am facut o cadere psihica care a necesitat tratament si o internare. Din pacate, aceleasi probleme si presiuni au fost cele care au contribuit decisiv la destramarea familiei noastre. Era bunul nostru cel mai de pret. Si l-am pierdut. Nimic pe lume nu merita sa pui in primejdie linistea familiei.”, a declarat Mioara Roman intr-un interviu pentru revista “Tango”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.