La noua ani dupa ce Andreea Antonescu a pozat goala pentru “Playboy”, editorul executiv de atunci, Dan Capatos, dezvaluie ca onorariul cantaretei s-a ridicat la 30.000 de dolari.

Era cunoscut faptul ca Andreea a fost vedeta autohtona care a obtinut cea mai mare suma de bani in schimbul unui pictorial nud, insa confirmarea oficiala vine abia acum.

“Printre atributiile inscrise, cu litere de aur, in fisa postului era aceea de a convinge vedetele noastre sa-si azvarleasca hainele de pe ele si sa accepte sa fie fotografiate, in toata splendoarea lor (Daniela Gyorfi e o exceptie).

Una dintre negocierile, de succes, pe care le-am purtat si care a ramas in istoria revistei ca fiind cea mai benefica pentru o vedeta care a acceptat sa pozeze goala - vorbim aici de un onorariu de 30.000 de dolari, net - a fost cea cu Andreea Antonescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.