Meseria lui Naomi, de altfel, cea mai veche din lume, nu mai era un secret pentru nimeni, insa travestitul s-a hotarat sa recunoasca sincer ca face sex pe bani.

In numai o luna de prostitutie intr-un bordel din Germania, a castigat cateva mii de euro... Naomi ataca si o serie de vedete din Romania despre care spune ca la televizor pozeaza in mari doamne, cand in realitate sunt femei de moravuri usoare. Naomi le da ca exemplu pe Cristina Spatar si Anna Lesko, de care este sigura ca au facut averi "mutand paturi prin Bucuresti”.

In asteptarea zilei in care va putea trai din muzica, Naomi este hotarata sa nu cerseasca nici macar un covrig, si pentru asta prefera sa se prostitueze pe bani multi. Plecat de o luna din tara, transsexualul s-a intors zilele trecute din Germania, fericit si cu multi bani in portofel castigati cu sudoarea trupului. "De fiecare data cand merg in Germania, fac prostitutie. In Frankfurt, al treilea bordel de pe Elbestrasse, gasiti transsexuali. La primele trei etaje sunt femei, iar la etajul patru suntem noi. Nu am de ales, trebuie sa supravietuiesc cumva, asa ca fac sex pe bani. In Romania, artistii nu sunt respectati. Nu intereseaza pe nimeni daca eu am din ce sa traiesc. Sunt nevoita sa fac asta pentru o cauza nobila. Viata unui transsexual este o drama. Nu-si doreste nimeni sa treaca prin asa ceva, dar daca mie asa imi spune inima si trupul, ce sa fac? Am doua posibilitati: ori sa ma spanzur, ori sa fac ceva sa supravietuiesc”, a recunoscut Naomi la "Un show pacatos” (Antena 1).

Florin Moldovan, caci acesta este numele lui din buletin pe care si-l va schimba in cateva zile, a lansat atacuri si asupra catorva dive de Dambovita, despre care spune ca pozeaza in ceea ce nu sunt. "Eu macar spun cinstit ce fac atunci cand plec din tara. Sunt cateva care tot spun pe la ziare ca pleaca pentru cateva zile la Londra sau la Paris... Pe Cristina Spatar am gasit-o pe un escort in Anglia, iar Anna Lesko nici ea nu mai stie cate paturi a mutat prin Bucuresti. Se dau cantarete, dar daca le intrebi cate linii are un portativ, habar nu au”, se revolta Naomi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.