Un jurnalist de la ,"Newsweek’’, care si-a petrecut copilaria in baraci indiene insalubre, critica mult oscarizatul si fericit incheiatul “Vagabond milionar”: povestile nu se termina frumos pentru copiii de pe strazile Indiei.

“Oamenii nu mai contenesc sa laude prezentarea 'realista' a vietii din mahalalele indiene. Dar asta nu-i adevarat. Viata de mahala este o cusca. Te lasa fara nici o urma de incredere in tine in fata celor bogati si a celor avantajati. Iti fura mandria, iti omoara ambitia, iti limiteaza imaginatia si te schilodeste psihologic de fiecare data cand iesi din zona de confort a cartierului tau.

Cei mai multi oameni din mahalale nu traiesc niciodata un sfarsit de poveste”, scrie in ,'Newsweek’ Sudip Mazumdar, care in urma cu 35 de ani traia in iadul inghesuit si fetid al baracilor indiene.

Jurnalistul, care spre norocul lui n-a fost orfan precum copiii din film, isi aminteste de ziua in care s-a nascut prima dintre cele cinci surori ale sale: “S-a nascut intr-o baraca plina de sobolani, cand aveam trei ani. "


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.