Vedeta dezvaluie in premiera de ce l-a parasit pe Elan Schwartzenberg. Si isi reafirma independenta, facand public castigul pe anul trecut: un milion de euro.

-Ai regizat de curand spectacolul lui Razvan Mazilu.

Am facut impreuna cu Razvan Mazilu regia acestui spectacol. E a doua mea regie de scena, prima a fost la Festivalul International de pirotehnie. Publicul a aplaudat 15 minute la final, in picioare, a raspuns cu mare interes si placere intrebarilor pe care le-am strecurat intre toate elementele de dans, in proiectii sau in legaturile dintre dansuri.

A fost magulitor sa primesc aceasta propunere din partea lui Razvan si mai ales sa-mi asez numele pe acelasi afis cu Gigi Caciuleanu, Marcel Iures, Alexander Balanescu, Razvan si Monicile - Petrica, Strat, Schnyder -, Marius Urzica.

Din acest spectacol voi realiza primul DVD din cariera lui Razvan, la care semnez regia si productia, si pe care l-am finantat integral prin firma mea de productie de film.

Inregistrezi audiente mari cu “Duminica in familie”. Dar in publicatii si la emisiuni tv esti indelung comentata, uneori atacata. Cum explici aceste reactii?

Publicul meu nu e imbecil, nu ma stie din mizeriile unor publicatii care scriu orice minciuna si inventeaza orice poveste numai ca sa nu dea faliment. Publicul meu, pe care l-am respectat si l-am venerat dintotdeauna, pentru ca datorita lui sunt ceea ce sunt astazi, ma stie bine.
Am din ce in ce mai multi fani si pentru ca am dinamizat si, modernizat mult emisiunea, ne-a invadat publicul foarte tanar si orice artist a invatat bine lectia - daca vrei sa fii chemat la concerte si daca vrei sa-ti vinzi albumul, te duci la Mihaela, acolo se uita toata lumea. Cum umbla vorba prin agentii de publicitate, “Radulescu e singura care poate sa vanda orice”.

Sunt acestea efectul mediatizarii incredibile de care ai avut parte, datorate campaniei antifumat, divortului de Elan si a povestii de dragoste cu Dani?

Nu te poti uita trei ore doar la Radulescu si doar pentru ca l-a parasit pe milionar. Te uiti pentru ca-ti place ce face ea, echipa ei extraordinara si invitatii ei, mereu deosebiti, mereu veniti in exclusivitate pentru ea. Sunt si realizatorul acestei emisiuni, asta inseamna ca am invatat bine sa folosesc ingredientele corecte pentru a obtine calitatea profesionala cu care suntem mereu complimentati si premiati. E singura emisiune cu 4 Premii APTR si cea mai longeviva emisiune tv de divertisment, are 16 sezoane!

Oricat ar suna de penibil, nevoia de a te lauda singur creste direct proportional cu neprofesionalismul jurnalistilor care scriu minciuni despre cei mai de succes oameni de la noi. N-am nimic cu vedetele care s-au dezbracat pentru ,"Playboy’’, e optiunea lor, dar nici un jurnalist nu mai face diferenta intre fetele in sanii goi, devenite vedete doar pentru acest “talent” si altele, care au pornit de la munca cea mai de jos in televiziune si au muncit pe branci, ani de zile, invatand atat de multe despre televiziune si facand-o la un nivel maxim de performanta profesionala.

La noi, orice pitipoanca, orice mahalagioaica si orice fata dezbracata devine un star, isi pune eticheta de vedeta tv si e promovata la gramada cu oameni care n-au nici o legatura cu promiscuitatea si sordidul din vietile acestora. Mi-e rusine sa fiu numita “vedeta” alaturi de atatea prostituate, analfabete, agramate, mincinoase, impostoare si barfitoare cate bantuie azi prin televiziuni. Dar, ca in orice alt domeniu, daca iti respecti publicul, continui sa fii un profesionist si te bazezi pe un public destept care te va alege, pana la urma, pe tine, nu pe impostori.

Relatia pe care o ai cu o parte a presei este destul de tensionata. Ti se poate imputa faptul ca ai alimentat si tu presa, cu sau fara voie, cu stiri despre tine?

Si tu esti in aceeasi eroare si faci aceeasi greseala pe care o fac cei mai multi din presa mondena. Daca un ziar a scris o stire despre mine, o preiau toti, ca heringii care merg cu bancul, ca singuri ar muri. Adica daca unul e idiot, e doar o chestiune de copy/paste ca sa avem in fata o intreaga echipa de idioti. Ziarul “Libertatea”, adus la noi de un trust care i-a dezvatat de profesionalism si i-a adus la adevarate performante in minciuna si ticalosie, a devenit pentru mine cel mai reprezentativ ziar de proasta factura de la noi. La ei a aparut o pagina intreaga, prima pagina, despre mine care, chipurile, povesteam cum fac sex. Intregul articol avea ghilimele, deci ma punea in fata cititorilor in situatia ridicola de a deveni, peste noapte, una care a luat-o razna si face ce n-a facut 12 ani, de cand e persoana publica - face dezvaluiri socante despre viata ei sexuala.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.