Sport.ro lanseaza joi, de la ora 20.00, un nou sezon al emisiunii in care erau parodiate personaje influente din fotbalul romanesc. "Mailunga Parfait”, interpretat de Daniel Nitoiu, continua ironiile "bunicului” sau Malonga Parfait, cel care prezenta emisiunea difuzata de ProTv, intre 2001 si 2002.

Cu o zi inainte de "marea paranghelie" a returului de campionat, personajele care trag sforile in fotbalul romanesc vor reveni pe ecran.

Persoane importante din fotbalul autohton, vechi "prieteni" de-ai lui Malonga Parfait, se vor intalni de aceasta data cu "Mailunga" Parfait Nitoiu. Telespectatorii Sport.ro il vor vedea pe Daniel Nitoiu, in varianta africana, vopsit in negru si cu peruca afro.

Episodul-pilot

Gigi "Lantoiu", Cristi "Porcea", Mitica "Pedeapsamica", Adrian "Gigantelu", Jean "Contele Blatula" sau "Cioban, capitan de plai", precum si alte persoane influente din campionatul intern vor scoate la lumina partea nevazuta a fotbalului romanesc.

"Fotbal la Maxx" a debutat la Pro Tv, in anul 2001, ca o emisiune ironica la adresa milionarilor implicati in blaturile din fotbalul romanesc.

Deocamdata nu se stie daca emisiunea va fi difuzata saptamanal. Primul episod "Fotbal la Maxx" va dura o ora si va fi continuat de alte episoade de fiecare data cand evenimentele din fotbal vor furniza material umoristic de calitate. In episodul-pilot, telespectatorii vor putea vedea o discutie in direct intre Gigi "Lantoiu", Cristi "Porcea" si Mitica

"Pedeapsamica" cu Radoi, aflat in Arabia Saudita si imagini nevazute si nebanuite dintr-un dialog DNA cu Gigi Becali si Gigi Netoiu. Din distributia „Fotbal la Maxx" face parte si comentatorul sportiv Radu Banciu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.