Consiliul Judetean Constanta a decis, luni, sa aloce 1.760.000 de lei pentru organizarea Festivalului de muzica usoara Mamaia 2009, ce se va desfasura in perioada 17-23 august.

Consilierii judeteni au votat in unanimitate alocarea acestei sume, care este, potrivit presedintelui Nicusor Constantinescu, cu aproximativ 20% mai mica decat cea de anul trecut.

Potrivit NewsIn, in cadrul acestui eveniment, consilierii au aprobat si organizarea Campaniei "Mamaia cauta o vedeta", care se va desfasura de la inceputul anului 2009 pana in luna august.

"Pentru organizarea Festivalului National de Muzica Usoara Mamaia 2009 si a campaniei <<Mamaia cauta o vedeta>> este necesara suma de 1.760.000 de lei, banii urmand a fi folositi pentru cheltuielile de productie ale campaniei (scena, sonorizare, sistem de iluminare, echipa tehnica, echipa de productie, juriu, cheltuieli de transport si cazare) si productia festivalului", precizeaza in expunerea de motive presedintele CJC, Nicusor Constantinescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.