Gala de decernare a Oscarurilor de duminica a fost un nou prilej pentru vedetele de la Hollywood sa-si etaleze tinute rafinate si aproape extravagante, in ciuda crizei economice, comenteaza Reuters.

Printre cele mai populare tinute, dar nu si cele mai apreciate, s-au numarat rochiile albe, cele cu o singura bretea sau decolteuri cat mai indraznete.

Expertii vestimentari au catalogat seara ca fiind o intoarcere la stilul simplu, sofisticat al Hollywood-ului, astfel ca tinutele clasice ale unor vedete cu nominalizari la editia din acest an a premiilor, precum Kate Winslet (The Reader) sau Freida Pinto (Slumdog Millionare) au incantat criticii vestimentari, relateaza NewsIn.

Castigatoarea Oscarului pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, Kate Winslet, a ales o tinuta retro, preferand o rochie cu nuante de gri si albastru, cu un umar dezgolit, marca Yves Saint Laurent, despre care a spus reporterilor ca ar fi "chiar confortabila". Vedeta a ales cercei de diamante, pusi in valoare de coafura stransa la spate.

Sursa: Northfoto

Vedeta filmului Slumdog Millionare, Freida Pinto, a preferat tot o tinuta de culoare inchisa, albastra, cu o singura maneca, marca John Galliano. De altfel, Winslet si Pinto s-au evidentiat printre celelalte staruri tocmai datorita alegerii unor rochii de nuante inchise, aparent tendinta de la Oscar fiind a rochiilor albe, sau in culori pastelate.

Penelope Cruz, castigatoarea trofeului pentru cea mai buna actrita in rol secundar, si concurenta ei, Taraji P. Henson din "The Curious Case of Benjamin Button", si-au facut aparitia la Gala in rochii voluminoase, albe si fara bretele. Si Anne Hathaway a ales o rochie de culoare alba, de data aceasta cu aplicatii de paiete, despre care expertii vestimentari au scris ca "reprezinta perfect stralucirea Hollywood-ului".

Printre celelalte vedete care au adoptat tinute in culori deschise se numara si Sarrah Jessica Parker cu o rochie fara bretele, dintr-un material de nuanta verde pastel, marca Dior, la care a asortat o curea.

O alta preferinta a vedetelor la acesta editie a Oscarurilor au fost colierele mari, la baza gatului. Dintre vedetele ale caror coliere au atras cel mai mult atentia se numara Henson (The Curious Case of Benjamin Button) si Amy Adams (Doubt), datorita design-ului spectaculos al acestora, marca Fred Leighton.

Sursa: Northfoto

Printre celelalte vedete care au ales accesorii extravagante se mai numara si Melissa Leo, cu un pandantiv de diamant in forma de paianjen si Mickey Rourke, care a purtat un medalion cu o poza a cainelui sau, rasa Chihuahua, care decedase recent.

Marile dezamagiri ale serii, potrivit specialistilor, in materie de rochii au fost super modelul Heidi Klum, cu o neispirata rochie de inspiratie futurista, rosu stralucitor, marca Roland Mouret, la care a purtat cercei si bratari cu diamante. Specialistii au catalogat aparitia lui Klum drept una de pe Star Trek. De o alta decizie neispirata privind tinuta a mai fost acuzata si Maryl Streep, dupa cum a scris presa, din cauza formei rochiei, total nepotrivita acesteia.


Sursa: Northfoto
Preferatul nostru ramane insa cuplul Jolie-Pitt...
Sursa: Northfoto

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.