Michael Jackson va afla ce va face in urmatorii ani in cursul zilei de azi. Cei 12 jurati vor da verdictul in cazul procesului in care este implicat: ori il condamna, ori il declara nevinovat.
Cei 12 membri ai juriului si-au inceput deliberarile vineri la pranz, inainte de a fi transportati la resedinta care le-a fost repartizata pentru acest sfarsit de saptamana. Juratii, opt femei si patru barbati, care au stat intr-un apartament fara ferestre din cadrul Palatului de Justitie, au avut la dispozitie transcrierile marturiilor si probele avansate de procurori. Inainte de a incepe discutiile pentru stabilirea unui verdict, ei au ales un presedinte. Juriul a trebuit sa se pronunte asupra fiecaruia dintre cele zece capete de acuzare formulate pe numele lui Michael Jackson. Deliberarile s-au desfasurat de vineri pana azi in sedinte de cate sase ore. In acest timp, Michael a stat la resedinta lui din California, Neverland.

ASTEPTAREA IL OMOARA

Vineri dimineata, atat apararea, cat si acuzarea si-au jucat ultimele sanse de a convinge juratii de adevarul tezelor lor. Avocatul lui Jackson, Thomas Mesereau, i-a descris din nou pe apropiatii presupusei victime ca pe niste persoane obisnuite sa minta si sa santajeze. "Michael a fost suficient de naiv sa permita acestei familii sa se apropie de el. Trebuie sa-l achitati de toate acuzatiile. Este singurul verdict just pe care il puteti da", a incheiat avocatul starului cu un ton solemn. "Michael Jackson se confrunta cu o perioada de asteptare greu de suportat, cat timp juratii isi continua deliberarile, care s-ar putea finaliza prin condamnarea vedetei la peste 20 de ani de inchisoare. Nimeni nu vrea sa fie in locul lui in acest moment. Insa el rezista la socuri si are incredere in Dumnezeu", a declarat purtatorul de cuvant al vedetei, Raymone Bain.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.