Cantareata s-a ingrasat atat de mult, incat toata lumea o critica pentru aspectul sau deloc atragator. Medicii de la o clinica din Los Angeles s-au oferit sa o ajute gratuit sa revina la trupul zvelt de altadata, care i-a innebunit pe admiratorii ei.

Dupa ce, in urma consumului exagerat de bunatati de Craciun si Revelion, cantareata Jessica Simpson a luat considerabil in greutate, silueta acesteia a devenit tema principala de discutie in randul nutritionistilor americani si nu numai.

Cum vedeta a fost aspru criticata pentru lookul afisat in ultimele luni, mai multi specialisti au decis sa vina in ajutorul ei, incercand sa o convinga sa revina la silueta filiforma de altadata. Astfel, medicii de la clinica exclusivista "Weight Loss Spa" din Hollywood s-au oferit sa o ajute benevol pe Jessica sa slabeasca si sa-si recapete aspectul fizic cu care si-a innebunit admiratorii din intreaga lume.

"Lookul ei este unul care nu are nimic de-a face cu imaginea unui star de talie internationala. Trebuie neaparat sa treaca la o dieta drastica, altfel va avea de pierdut."


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.