Cantareata Alexandra Ungureanu a ales ca destinatie de vacanta fascinantul Zanzibar, despre care povesteste pe blogul sau, descriind locul ca fiind “Africa salbatica, misterioasa si salbatica”.

Artista a atasat si cateva fotografii superbe.

“Sunt in Africa, si nu acea felie comerciala de care ai parte izolat in resorturile all-inclusive din Egipt sau Maroc. Sunt in Africa salbatica, misterioasa si senzuala. Mai exact Zanzibar, Tanzania.

Am cunoscut aici paradisul si acel sentiment de fericire nepamanteasca ce te cuprinde cand te poti detasa complet de maruntisurile care te macina zilnic, si ramai doar tu si natura si simplitate si puritate si constati ca poti trai practic fara inventiile ultimilor ani care ti se par vitale in activitatea de toate zilele.

Daca renunti la statutul de turist comod si incepi sa explorezi insula, cunosti adevarata viata a oamenilor de aici, acea Africa saraca, dezolanta si impanzita de boli.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.