“Batranete haine grele/ Mult as da sa scap de ele”. Astfel suna versurile unui vechi cantec lautaresc, in care se regasesc majoritatea persoanelor trecute de prima sau a doua tinerete.

La 70 de ani, Israela nu subscrie acestor vorbe si se lauda cu varsta ei, dar mai ales cu formele remodelate cu greu in urma unui regim de slabire draconic. Blonda este fericita ca a reusit sa scape de cele 100 de kilograme care au chinuit-o ani intregi si se mandreste acum cu o silueta de top-model.

In urma cu cativa ani, Israela cantarea putin peste 150 de kilograme si avea grave probleme de sanatate. De doua ori a fost in moarte clinica si a ajuns chiar sa fie imobilizata in scaunul cu rotile, cei dragi temandu-se pentru viata ei in nenumarate randuri.

Cu multa ambitie si dragoste de viata, blonda a inceput un regim drastic menit sa-i topeasca grasimea acumulata in exces, dar nu a uitat nici de marea ei pasiune: salsa. In cativa ani, animata de o puternica dorinta de a se pune pe picioare, Israela a reusit sa slabeasca 100 de kilograme, adica dublul greutatii ei de acum. “Am o silueta de top-model.

Imi vine ca si turnata o rochie creata de Catalin Botezatu si care a fost purtata intr-o prezentare de moda de Monica Columbeanu .


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.