Ion Ion Tiriac este fiul fostului tenisman Ion Tiriac, iubitul Ilenei Lazariuc si, nu demult, anchetat in dosarul "Cocaina". Trecand peste caracterizarea tanarului Tiriac, vine vorba despre viata lui sentimentala, pe care o imparte cu Ileana Lazariuc, o femeie frumoasa, si atat. Se pare insa ca frumusetea ei zdrobitoare nu l-a convins pe Ion Ion atat de tare, incat sa petreaca impreuna la Constanta sfarsitul saptamanii ce abia s-a incheiat. Tiriac junior a fost vazut vineri seara in club Heaven din Constanta, insotit de un bodyguard, cativa "constanteni cu lovele", dupa cum ne-au marturisit sursele noastre, si o prezenta feminina, care, spre surprinderea tuturor, nu era Ileana.

Sa intelegem ca fata Anastasiei Lazariuc avea o migrena, si din acest motiv nu l-a insotit pe iubitul sau in club, sau urmeaza sa asistam la o despartire lacrimogena?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.