Dupa ce au anuntat ca s-au despartit pentru ca nu se mai intelegeau, frumoasa Andreea Raicu si Tudor Vasile, baiatul fostului premier Radu Vasile, s-au impacat. Intr-un interviu acordat revistei "Ciao", Andreea spune ca nu mai vrea sa faca marturisiri presei despre relatiile ei amoroase, acuzand mass-media ca fac mult prea multe speculatii. "Este singurul capitol despre care nu vreau sa vorbesc. Chiar daca am vorbit despre viata mea personala, au fost multe speculatii.

Tudor vreau sa fie numai al meu. Cand eram cu Cristian Chivu si toata lumea ma intreba ce se intampla, am raspuns cinstit, nu am ascuns nimic. M-am gandit ca, atata vreme cat noi vorbim, o sa fie ok si n-o sa intre nimeni cu picioarele in viata noastra. Si n-a fost asa. Gestul meu n-a fost apreciat, asa ca am hotarat sa nu mai scot un cuvant despre viata mea personala. Tudor este baiat extraordinar, cu care am o relatie speciala", a spus Raicu. O fi Tudor un baiat de nota 10, dar se pare ca Andreea a uitat ca la capitolul fidelitate acesta merita o nota mult mai mica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.