Desi pare urmarita de ghinion pe plan sentimental, Ana Maria Ferentz nu e tentata sa afle ce-i rezerva viitorul in acest sens. Cantareata nu da doi bani pe astfel de previziuni si considera ca mersul la ghicitori reprezinta un mare pacat. Mai mult, ea a trait ani buni un adevarat cosmar din cauza unui inec iminent, care ii fusese prezis fratelui ei.
n adolescenta, Ana Maria a asistat la un astfel de ritual, in urma caruia mama ei a fost instiintata ca in familie va avea loc un deces.

"Cand eram copil, i-a zis o tipa mamei mele ca fratele meu se va ineca in jurul varstei de 18 ani. Iti dai seama ce groaznica a fost pentru mine acea perioada, mai ales ca, in urmatorii ani, fratele meu in fiecare vara a avut cate o intamplare neplacuta, care ma afecta foarte tare, avand in vedere ca este sufletul si viata mea! Acum are 24 de ani, au trecut demult cei 18. Nu cred in porcarii gen: ghicit... etc."


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.