Ilie Nastase, Smiley si Marius Tuca si-au rezervat locuri la concertul de sambata al britanicului.

"N-am Inteles niciodata ce vad femeile in multimilionarul James Blunt. E cam jigarit, e prea paros pe fata, iar melodiile sale siropoase sunt puse abia la finalul petrecerilor, cand lumea e mult prea pilita ca sa mai danseze”, vitupera anul trecut editorialista Fiona McIntosh in "Sunday Mirror”.

Tinta preferata a tabloidelor britanice care-l amendeaza pentru accentul cam "posh”, Blunt a cantat pana acum de peste 5.000 de ori imnul "You’re Beautiful”, dar nu da semne de oboseala. Sambata va fi randul admiratoarelor romane sa fie rasfatate de trubadurul intrat in Guinness Book cu albumul cel mai iute vandut intr-un an "Back to Bedlam” (2005).

Gazduit de Sala Polivalenta din Bucuresti, concertul de pe 21 februarie face parte dintr-un amplu turneu mondial de promovare a celui mai recent album lansat de James Blunt, "All The Lost Souls”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.