Trupa de actorie ImproVizati, castigatoarea oficiala al Campionatului National de Improvizatie, editia 2008, va sustine un spectacol-eveniment pe scena Teatrului Metropolis din Capitala, sambata, de la ora 19,00, anunta reprezentantii institutiei.
Pe scena vor aparea Catalin Neamtu, Cosmin Selesi, Mihai Bogdan Bobonete, Mihai Dragomir, Dragos Muscalu si Marian Hancu, tineri actori considerati cel mai bine pregatiti pe genul stand-up comedy, la competitia organizata de Metropolis.

Spectacolul trupei ImproVizati consta in 6-7 "probe" pe care actorii trebuie sa le treaca, la solicitarea publicului. Practic, la fiecare "proba", spectatorii le impun protagonistilor titluri, locuri si obiecte care sa se regaseasca in respectiva scena de improvizatie. Potrivit organizatorilor, nicio scena nu este pregatita dinainte, iar participarea spectatorilor este foarte importanta si garanteaza reusita reprezentatiei in proportie de 50%.

Show-ul de improvizatie dureaza o ora si jumatate, iar biletul de intrare costa 21,2 lei.

Trupa ImproVizati a fost infiintata in 2006. Creatorul acestui gen de spectacol si, in acelasi timp, unul dintre veteranii trupei este Catalin Neamtu, care si-a folosit experienta din facultate si din reprezentatiile numite "Teatrul Sport", jucate sub indrumarea regizorului Vlad Massaci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.