Mai sunt doar cateva zile pana la marea gala a premiilor Oscar si actorul Mickey Rourke, nominalizat la categoria cel mai bun actor pentru rolul din "The Wrestler", este in doliu, scrie UsMagazine.

Actorul s-a declarat devastat dupa ce cainele lui pe nume Loki a decedat la varsta de 18 ani. Rourke si-a declarat public marea iubire pentru caini, atunci cand a fost desemnat la Golden Globe, cel mai bun actor intr-un rol principal intr-o drama pentru rolul din "The Wrlester".

"As dori sa multumesc cainilor mei, celor care sunt aici si celor care nu mai sunt. Uneori, cand un barbat este singur, tot ce are este cainele sau. Si ei au insemnat totul pentru mine", a declarat actorul.

Rourke obsinuia sa-l ia peste tot pe Loki, "iubirea vietii lui", inclusiv pe covorul rosu.

Actorul a declarat intr-un interviu pentru Barbara Walters ca s-a apropiat foarte mult de cainii sai in urma cu 14 ani cand deceptiile vietii il dusesera in pragul sinuciderii. Fara bani, fara sotie si cu o cariera cam subreda, actorul in varsat de 56 de ani a marturisit ca atunci a fost cea mai neagra perioada din viata lui si micutele patrupede au stat langa el "cand nimeni altcineva nu mai era prezent".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.