Marioara Zavoranu intampina dificultati in incercarea de a recupera mai multe obiecte de valoare confiscate de comunisti, printre care si un ceas care a apartinut lui Nicolae Ceausescu.
Procesul demarat de mama Oanei Zavoranu, alaturi de fosta nevasta a sotului ei, a fost suspendat recent de magistratii Judecatoriei Sectorului 1. Decizia a fost pronuntata de comun acord cu avocata Marioarei Zavoranu, Daniela Moise, care a cerut un ragaz pentru gasirea unui document ce ar putea fi o proba incontestabila in acest dosar.

"Este vorba de o sentinta judecatoreasca, dar nu pot da mai multe detalii. Suspendarea este o solutie de compromis, pentru ca instanta sa nu mai acorde termene la nesfarsit, fara a se putea judeca dosarul", a declarat avocata pentru CANCAN. Alaturi de Lelia Banicioiu, cea de-a doua nevasta a sotului ei decedat, Marioara Zavoranu solicita in instanta bijuteriile confiscate de comunisti dupa perchezitia din data de 20 noiembrie 1984. Familia Zavoranu a ramas fara un ceas "Omega Constellation", foarte valoros, care a apartinut dictatorului Nicolae Ceausescu, un alt ceas "Felea", un colier de aur de 71 cm, cateva lantisoare, trei pandantive, dintre care unul cu capul lui Iisus Hristos in relief, si alte cateva bratari si inele cu rubine. Procesul a ajuns pana la instanta suprema, care a dispus rejudecarea la judecatorie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.