“Micul Mozart” trece printr-o perioada dificila a vietii sale, atat pe plan personal, dar mai ales profesional.

S-a despartit de Iulia Vantur, dupa doi ani in care s-au iubit nebuneste, iar inaintea celui mai recent concert sustinut la Pristina a intampinat numai probleme.

Albanezii au protestat impotrivia trupei Morandi din motive politice, sustinand ca Moga si gasca nu au dreptul sa cante in ograda lor pentru ca Romania nu a recunoscut independenta Kosovo.

In cele din urma, concertul a avut loc insa masurile de securitate au fost intarite considerabil. Prin clipele de cosmar traite acolo, artistul a fost sustinut neconditionat de Iulia, careia ii povestea, pas cu pas, fiecare clipa petrecuta departe de Romania.

“Am vorbit la telefon, i-am povestit despre atmosfera din Kosovo, despre tot ce se intampla. Era alaturi de mine, ca mereu. Legatura dintre noi nu va disparea, chiar daca nu mai formam un cuplu. Ne-am ramas importanti unul in viata celuilalt. Despartirea noastra nu afecteaza comunicarea si prietenia construita in timp. Suntem doi oameni care se respecta si tin unul la celalalt. Ne vom sustine neconditionat si de acum incolo”.

Marius crede ca in orice tip de relatie iubirea nu dispare, ci se transforma.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.