In timp ce "Megastarul” a fost scos din grila pentru ca, spun unii, ar fi fost prea scump pentru bugetul Prima TV, o productie-clona a debutat recent la fratii nostri de peste Prut, "Fabrica de staruri” pe numele ei.

Desi forumurile abunda de comentarii rautacioase ale spectatorilor din Republica Moldova, Andreea Raicu isi vede in continuare de treaba ei si primeste 100.000 de euro ca si gazda a celor opt editii ale show-ului.

Nici pentru "Megastar” remuneratia divei nu era deloc de neglijat, vehiculandu-se o suma cu patru zerouri, dar salariul de la moldoveni depaseste orice asteptari. Chiar daca productia este un mare fas si, repetam, aceasta este parerea sutelor de forumisti care isi exprima nemultumirea pe diverse pagini de internet, Raicu a dat lovitura.

”Cultura, cunostinte si intelect 0%”, "E cel mai de rahat 'show' pe care mi-am asumat raspunderea sa-l urmaresc!!!”, "Credeti ca Raicu nu rade de tampenia si prostia 'participantilor'?”, "Ar face bine organizatorii sa faca urgent o regandire a "show-ului”, de altfel, cu toata treaba asta, risca sa se faca de rusine si sa fie urmariti doar de parintii participantilor”;


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.