Competitia Future Shorts, sustinuta de Vodafone Romania, este deschisa pana in luna iulie si ofera tinerilor cineasti sansa de a-si prezenta lucrarile in peste 25 de tari.

Festivalul international de scurtmetraje Future Shorts, adus in Romania de Asociatia ORICUM si feeder.ro, in parteneriat cu Vodafone Romania, revine in luna februarie cu o colectie de filme scurte avand ca tema relatia complicata si mereu schimbatoare dintre dragoste si sex, potrivit unui comunicat de presa.

Cele trei sali de la Galeriile ArtExpo, Teatrul National din Bucuresti, vor fi rezervate sambata de la orele 20.00 pentru ca tineri din tara, dar si de peste hotare sa-si prezinte scurtmetrajele.

Astfel, spectatorii au ocazia de a vedea pelicula suedeza castigatoare la Sundance 2009 - "Lies" - in regia lui Jonas Odell, in care se impletesc trei povesti adevarate despre minciuna.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.