PETA face eforturi disperate pentru a atrage cat mai multe vedete la lansarea show-ului "Fur is a Drag" 2009, ce va avea loc in ajunul evenimentului London Fashion Week. Daca va asteptati sa vedeti tinute spectaculoase, va trebui sa va puneti pofta in cui: noul trend este cat mai eco cu putinta.
MTV UK ne ofera cateva detalii in legatura cu noul show al PETA: Petrecerea, ce va avea loc la Londra, va cuprinde o parodie a unui spectacol cu blanuri, iar modelele vor fi imbracate cu blanuri pline de sange si accesorizate cu capcane pentru animale, pentru a ilustra cat de crud este tratamentul aplicat animalelor vanate pentru blana lor.

Mariah Carey si vedeta Sex & The City, Kim Cattral si-au donat haine de blana mai vechi pentru a fi purtate in acest spectacol, dupa ce si-au schimbat opinia despre purtarea de blanuri autentice. Iar pentru a asigura un show perfect, Stella McCartney promite sa „faca cinste“ cu cateva perechi de pantofi ecologice.

Va reamintim ca Stella McCartney a fost desemnata designerul verde al anului 2008, distinctie acordata pentru prima oara anul trecut. Premierea care a avut loc in cadrul festivitatii Accesories Council Excellence (Accessories Council Excellence Awards) a premiat-o pe fiica renumitului cantaret Paul McCartney pentru principiul colectiilor sale: "Fara elemente modificate genetic".

Pamela Anderson a marturisit ca „ii pare rau ca nu poate fi prezenta la Londra pentru eveniment, nu doar pentru a sprijuni PETA, ci si pentru ca o adevarata regina eco ar putea sa fie rolul unui film despre viata sa".

The Devil Wears Tofu: Fur is worn by beautiful animals and ugly people


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.