Dupa doar trei ani de la ultimul concert al trupei Placebo in Bucuresti, acestia se intorc in Romania pentru inca un show inedit, unul in care isi vor lansa cel de-al saselea album din cariera.

Liderul trupei PLACEBO, Brian Molko, declara la sfarsitul concertului de la Arenele Romane din vara lui 2006, concert tinut cu casa inchisa in fata a peste 6000 de fani, “Thank you Bucharest, we will come back soon!”

Iata ca se tin de cuvant, trupa PLACEBO va reveni in Romania cu un nou show live ce va avea loc in data de 21 iunie in cadrul ROMEXPO.

Placebo s-a format in Anglia, in anul 1994, iar pana acum formatia compusa din Brian Molko, Stefan Olsdal si Steven Forrest (care l-a inlocuit pe tobarul Steve Hewitt in 2007) a lansat cinci albume.

Stilul androgin si misterios al solistului Brian Molko a atras curiozitatea si simpatia publicului din intreaga lume, astfel prin senzualitatea muzicii lor si stilurile lor excentrice de viata, cei trei membrii Placebo au reusit sa-si dobandeasca notorietate pe scena muzicii rock alternativ.

Placebo a tinut mereu sa promoveze un stil controversat atat de imagine cat si de muzica, acestia colaborand in nenumarate randuri si cu alti artisti, mult mai cunoscuti decat ei, care aveau deja formata aceasta aura a controversei: David Bowie, Bill Corgan (Smashing Pumpkins), Robert Smith (The Cure) sau Michael Stipe (REM).

Placebo au militat mereu pentru problemele de gen, promovand imaginea barbatului efeminat, si incercand sa incurajeze aceasta directie de stil si sexualitate, prin exemplul propriilor personae.

Acum, in 2009, Placebo se intoarce in Romania pentru a-si promova un nou album, cu o tenta mult mai pozitiva decat pana acum, dupa cum spune Brian Molko.

“In acest nou album exista mai multa speranta, mai mult optimism. Vrem sa surprindem emotiile oamenilor ca si cum le-am oglindi in muzica noastra”, a spus Brian Molko.

Mii de fani ii asteapta pe rockerii britanici sa revina in Romania la sfarsitul lunii iunie. Pretul biletelor sunt de 100 si 175 Ron, in functie de zona si le puteti achizitiona de aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.