Chiar daca nu este o premiera, Muzeul Madame Tussauds din Londra a hotarat sa sarbatoreasca revenirea pe scena muzicala a lui Britney Spears cu o noua statueta de ceara, scrie The Telegraph in pagina sa electronica.
Figura de ceara, care a fost inaugrata luni dimineata, o prezinta pe cantareata in varsta de 27 de ani intr-o rochie stralucitoare, tinand in mana unul dintre cele trei premii castigate la MTV Video Music Awards, in septembrie anul trecut.

Mai mult, Madame Tussauds a lansat si “The Britney Dance Chain” care va permite vizitatorilor sa invete cele mai bune miscari ale divei pop.

“Suntem incantati sa inauguram pentru a doua oara stautueta de ceara a lui Briteny Spears”, a declarat Liz Edwards, unul dintre reprezentantii muzeului Madame Tussauds din Londra.

Potrivit aceleiasi surse, prima figura de ceara a cantaretei a fost prezentata in 2001 in timpul turneului mondial “Dream Within A dream Tour” si a atras multi vizitatori.

“Cu toate acestea, Britney s-a schimbat foarte mult de atunci si am vrut sa o prezentam si in ipostaza de acum”, a continuat Liz Edwards.

Zambetul larg si parul lung si blond sunt o schimbare uriasa de la imaginea domnisoarei Spears din 2007 cand a aparut rasa in cap.

Oricum fosta vedeta Disney s-a reintors pe drumul cel bun si cariera ei pare a fi din nou pe culmi inalte.

Recent, Britney Spears si-a lansat cel de-al saselea album “Circus”, care s-a vandut in peste 500.000 de copii in primele zile de la lansare, ajungand pe locul 1 in topurile din America .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.