Vedeta pop si bunica modelului brazilian au ceva in comun: varsta. Madonna va implini anul acesta 51 de ani, in timp ce bunica tanarului Jesus Luz are, si ea, tot 50 de ani, anunta New York Post.

Mama Don Juan-ului, Cristiane Regina da Silva, este la randul ei mai mica decat diva pop cu 14 ani!

Aceasta este de-a dreptul ingrozita de noua relatie a fiului si spune ca Madonna l-a rapit pe Jesus, tarandu-l intr-un "cuibusor de nebunii" din New York, unde ii controleaza fiecare miscare.

Artista si Jesus au petrecut Craciunul in Maldive, timp in care telefonul modelului a fost confiscat de catre staff-ul vedetei. Mama chipesului fotomodel a mai marturisit ca, de sarbatori, fiul ei doar le-a trimis un mesaj criptic, prin care le-a urat Craciun fericit si a anutat ca nu o sa ajunga acasa.

Parintii lui Jesus, care sunt crestini, se tem de faptul ca Jesus ar putea fi ispitit in secta kabbalah, Madonna fiind adepta convinsa a acestei religii, potrivit New York Post.

Senzuala cantareata l-a cunoscut pe Jesus cu ocazia unei sedinte foto pentru revista W, ce a avut loc in decembrie 2008, in Rio de Janeiro. Pe atunci, ea se afla in Brazilia pentru turneul "Sticky and Sweet".

La scurt timp dupa "picanta intrevedere", Madonna l-a invitat pe Jesus sa o insoteasca in turneu, urmand ca acesta sa semneze cu celebra casa de moda Ford Models, desi avea contract cu o alta agentie de moda.

Sergio Mattos, fostul impresar al modelului brazilian, marturiseste ca "oamenii Madonnei m-au sunat spunandu-mi sa anulez contractul lui Jesus. Mi s-a parut bizar acest lucru, de parca ii controlau cariera", a marturisit Mattos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.