Fanii romani ai Madonnei s-au inghesuit, anul trecut, sa cumpere locuri la concertele sustinute de diva blonda in strainatate, un alt nume foarte solicitat in 2008 fiind cel al trupei Coldplay, potrivit firmelor care comercializeaza bilete online.
In conditiile in care vedetele nu au inclus Romania pe itinerariul turneelor din 2008, fanii au valorificat ofertele asa-numitului turism muzical, prin care se ofera, la pachet, bilete la concertul dorit si cazare in orasul european care il gazduieste. In afara concertelor Madonna si Coldplay, care au inregistrat cele mai mari vanzari pe 2008, firmele de vanzare a biletelor online au avut oferte la evenimente avandu-i ca protagonisti, printre altii, pe Tina Turner, Celine Dion, Lenny Kravitz, Jon Bon Jovi, Kiss, R.E.M., Red Hot Chili Peppers si Travis.

"Cel care cumpara online are asigurat biletul in categoria de pret dorita pentru un anumit concert, cazarea la hotel si, de obicei, includem si transferul de la hotel la locul concertului si inapoi",
precizeaza managerul Bilet.ro, George Weiner.

Pretul biletelor la evenimentele muzicale de anul trecut, din strainatate, a variat intre 256 si 326 de euro, potrivit datelor comunicate de bilete.ro, site-ul care a inclus in oferta concertele R.E.M (la Praga), Red Hot Chili Peppers (Munchen), The Cure (Paris), Metallica (Sofia) si Travis (Madrid).

Oferta este la fel de generoasa si pentru 2009. Astfel, de pe site-ul Bilet.ro pot fi cumparate pachete turistice la concertele Coldplay (la Paris, pe 7 septembrie), Lenny Kravitz (Paris, 20 mai), Tina Turner (Munchen, 17 martie) si Simply Red (Viena, 22 mai). Tot pentru anul acesta, Eventim a inclus in oferta biletele la concertul AC/DC, programat pe 24 mai, la Belgrad, care s-au epuizat in cateva zeci de minute. Raman de actualitate, tot de la Eventim, concertele Tiger Lillies (24 februarie), Oasis (26 februarie) si Bruce Springsteen and The E Street Band (5 iulie), toate organizate la Viena.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.