Dupa un divort intens mediatizat, urmat de un partaj la mica intelegere, Ion Dichiseanu este pregatit sa se implice intr-o noua relatie amoroasa. Actorul vrea sa o uite pe Simona, fosta sa sotie, pe care sustine in continuare ca o respecta, desi aceasta nu merita deloc.

Bate vant de primavara pe strada lui Ion Dichiseanu. Intre doua sarbatori ale indragostitilor (Sfantul Valentin si Dragobetele), actorul s-a hotarat sa-si refaca viata personala, convins ca si el are dreptul la fericire asemenea Simonei Florescu, fosta sa sotie, care deja si-a gasit jumatatea. Decis sa joace totul pe o singura carte, sa nu tina cont de povete sau de trecut, Dichi este dispus sa-si incerce din nou norocul cu o persoana mai tanara decat el.

"Eu nu umblu la varsta. Conteaza cum arata si daca exista acel "feeling" cum spune poporul american", a declarat, la matinalul de la Profm, Ion Dichiseanu. Intrebat de prezentatorii emisiunii, Nono Semen si Catalin Ivan, daca s-a "vindecat" dupa divort si in ce relatii este cu "fosta", artistul a spus ca o respecta, in ciuda presiunilor facute de apropiati care nu prididesc sa o acuze de infidelitate si comportament adolescentin. "Nu pot sa redau spusele prietenilor mei.

Mi-e jena de ce mi-au spus". Reactia lor este justificata, mai ales dupa ce cotidianul Cancan a publicat un set de fotografii in care solista a fost surprinsa alaturi de iubitul ei, Mircea Dutia, in timp ce se tampona in masinute, in Herastrau.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.