Mihaela Radulescu s-a numarat printre invitatii care au participat la petrecerea data in cinstea crestinarii micutului Tudor Stefan Simion. Cheful, care a avut loc duminica, s-a incheiat abia in zorii zilei, cand Mihaela a simtit nevoia sa scape de pantofi.

Mare petrecere, mare, in familia lui Razvan Simion! Duminica, antenistul si-a crestinat baietelul in varsta de trei luni si jumatate.

Ceremonia a avut loc la Biserica "Adormirea Maicii Domnului" si a fost oficiata de patru preoti. Tudor Stefan, asa cum a fost botezat, s-a demonstrat a fi un baietel curajos atunci cand a fost scufundat cu totul in cristelnita, moment care i-a tinut pe toti cei prezenti cu sufletul la gura. Imediat dupa slujba, sarbatoritul, parintii si invitatii lui au pornit catre restaurant, pusi pe distractie.

Petrecerea a avut loc intr-un hotel de patru stele din Capitala, iar printre invitati s-au numarat Dani Otil si Mihaela Radulescu, Mihai Margineanu si sotia lui, trupa Sistem, Mandinga, Leodard Doroftei si Serban Huidu alaturi de sotii si copii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.