Carla Bruni a marturisit intr-un interviu acordat publicatiei "International Herald Tribune" ca se lupta sa mai domoleasca temperamentul agresiv al sotului ei, presedintele francez Nicolas Sarkozy.

Prima Doamna a Frantei isi portretizeaza sotul ca fiind un despot patimas care trebuie mereu tinut in frau pentru a-si pastra calmul. In ciuda acestui fapt, ea isi doreste sa ii faca un copil.

Comentariile Carlei Bruni vin dupa ce, anul trecut, scriitorul francez Hubert Coudurier a publicat o biografie a lui Sarkozy in care sustine, intre altele, ca acesta a fost violent cu fosta sa sotie, Cecilia, relateaza "Daily Mail", in editia de marti.

"Multi oameni se tem de el, nu doar din cauza pozitiei pe care o ocupa, ci si din cauza temperamentului sau", a spus Carla Bruni.

"Nu cred ca a avut vreodata timp pentru la dolce vita. Eu i-am dat virusul", a adaugat ea. Sotia presedintelui francez pare, intr-adevar, sa faca totul pentru a imbunatati starea fizica si psihica a lui Sarkozy si pentru a-i induce acestuia, pe cat posibil, o stare de calm, noteaza "International Herald Tribune".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.