Fosta componenta a trupei “Etno”, Silvia Stanciu se lauda ca este si o actrita desavarsita, obtinand unul dintre cele mai grele roluri din cariera unui actor, Margareta Aldea din celebra piesa de teatru, “Gaitele”.

Iubita lui Dan Matei Agathon este studenta in anul doi la Facultatea de Arte si a reusit sa termine primul semestru cu zece pe linie.

PR dixit:

Aflata la clasa actorului si profesorului Virgil Ogasanu, Sylvie a facut o mare pasiune pentru teatru inca din primul an, dovedindu-se un student devotat, motiv pentru care i s-a acordat bursa de merit. Primul semestru al celui de-al doilea an de studiu a avut de asemenea un final binemeritat, obtinand nota 10 pe linie pentru toate examenele, in conditiile in care maestrul Virgil Ogasanu este extrem de exigent. Unul dintre examenele pe care proaspata actrita le-a avut de sustinut a constat in intepretarea unui rol foarte dificil, in celebra piesa de teatru “Gaitele”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.