Catalin Plapcianu, bun prieten cu Ramona Gabor, si-a facut o reputatie de crai de Bucuresti, insa neaga vehement ca imaginea sa mondena a fost construita pe baza banilor sau a cuceririlor pe care le-a facut in randul vedetelor.

Tanarul de numai 23 de ani spune ca el este baiat studios, muncitor si nu se incadreaza sub nici o forma in tipologia "bamboo-istilor” care traiesc din banii altora. Cu toate astea, in emisiunea "Happy Hour” a recunoscut faptul ca parintii il ajuta foarte mult, tot ceea ce are in prezent datorandu-le lor.

"In primavara voi pleca la Geneva pentru studii si, de asemenea, voi demara o campanie umanitara pentru ajutorarea batranilor din aziluri. Nu sunt la prima actiune de acest gen si am mai ajutat 400 de familii de sinistrati care au avut de suferit de pe urma inundatiilor”, a povestit Catalin, la Pro TV. Intrebat de Maruta de unde a avut bani, tanarul a zambit si a raspuns sincer "De la parinti! Nu va pot spune cu ce afaceri se ocupa. Stau acasa, sunt pensionari!, ne-a lamurit acesta. Plapcianu si-a propus sa mobilizeze peste 20 de vedete in acest demers pentru a imparti daruri copiilor orfani si batranilor uitati de familii. Jucarii, hainute, mancare si nu in ultimul rand o zi alaturi de cei pe care ii vad si ii admira la televizor. Printre cei care au raspuns pana acum initiativei sale se numara Catalin Maruta, Andra, Mihaela Tatu, Geta Voinea.

"Imi doresc sa ma alatur celor aflati in suferinta si sa repar astfel greselile pe care le-am facut candva. Petrecand timpul pe langa oameni de valoare am inteles care sunt adevaratele bucurii in viata”, a declarat Catalin pentru "Gardianul“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.