Artistii din distributia unui spectacol de opera de la celebra Covent Garden din Londra au oferit o reprezentatie improvizata in barul operei, din cauza unei pene de curent care a afectat sala in care se desfasura spectacolul, a anuntat BBC, citat de presa americana.

Pana de curent s-a produs la mijlocul reprezentatiei operei "Into the Little Hill" apartinand compozitorului George Benjamin, care se desfasura in studioul Linbury de la Royal Opera House.

Potrivit NewsIn, incidentul a avut loc chiar in momentul in care unul dintre cantareti recita din libert: "Ce sunt aceste sclipiri? Sobolanii se hranesc cu electricitate", dupa cum a relatat criticul de la publicatia The Times, Richard Morrison.

Cei doi actori principali ai operei, dar si orchestra formata din 16 membri, au fost nevoiti sa se mute in barul cladirii si au continuat acolo spectacolul. Audienta, numarand aproape 400 de spectatori, a fost servita cu bauturi din partea casei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.