Fac ce fac gemenele de la Cheeky Girls si reusesc sa ramana in atentia opiniei publice mondiale. Daca acum cateva saptamani despre Gabriela si Monica Irimia se vorbea ca ar fi in pragul falimentului, ajungand sa-i ceara bani - conform Daily Mail, 30.000 euro - bunicii lor, zilele trecute ele au fost invitate pentru a canta la deschiderea unei statiuni de lux in Malaiezia, "Four Seasons Langwaki", in prezenta primului-ministru al acestei tari.

Ele pregatesc si lansarea noului site oficial in care s-au investit peste 40.000 euro, dar si "botezul" muzical al nepoatei lor, Lorena (foto mic), in varsta de 6 ani. "N-a vazut bunica din Cluj in viata ei atatia bani, de unde Dumnezeu sa-i mai si aiba!", a fost prima reactie a Margaretei Irimia legata de asa-zisul faliment al fetelor de la Cheeky Girls. stirea difuzata de un cotidian englez e pusa de ea pe seama dorintei publicatiilor din Insula de a iesi "pe piata" cu cate o informatie senzationala, dar fara legatura cu realitatea. in schimb, ne-a povestit cu lux de amanunte aventura fetelor in Malaiezia unde au fost invitate in perioada 25-30 mai sa concerteze la deschiderea unei statiuni de cinci stele, "Four Seasons Langwaki", la invitatia presedintelui liniilor aeriene din aceasta tara, Malaysia Airlines, si in prezenta primului ministru al tarii, Abdullah Ahmad Badawi.

Gemenele au fost insotite de actualul sot al mamei lor, Emile Raymond Semal si de fratele lor, Sergiu Irimia. "Organizatorii au suportat toate cheltuielile, aproape 10.000 euro de persoana", spune "ingerul pazitor" al fetelor. in plus, ele se vor intoarce in Malaiezia in luna august pentru un concert in beneficiul victimelor valului tsunami din decembrie anul trecut. Cu ele va merge si nepotica lor, Lorena, in varsta de 6 ani, fata lui Sergiu, care va fi lansata cu aceasta ocazie in lumea muzicii.

"Am compus special pentru asta un cantec pe care Lorena il va canta, iar fetele o vor acompania si vor face un balet in timpul melodiei care va avea si un videoclip", spune doamna Irimia. Pana atunci, cele doua Cheeky Girls se vor bucura si de lansarea noului lor site oficial pe Internet, chiar la sfarsitul acestei saptamani. "A costat peste 40.000 de euro si va avea aproximativ 300 de fotografii noi cu fetele, care vor putea fi cumparate".

Noul site va marca si trecerea la o noua imagine pentru Monica si Gabriela, ele lasand in urma imaginea de adolescente zglobii si urmand sa apara in ipostaze mult mai sexy si provocatoare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.