La sfarsitul acestei luni, Casa Alba va fi gazda unui concert in onoarea marelui cantaret Stevie Wonder, informeaza BBC.

Astfel, pe 25 februarie in cadrul primului eveniment cultural, de la instalarea lui la Casa Alba, presedintele american Barack Obama si sotia acestuia Michelle Obama ii vor acorda marelui cantaret premiul “Library of Congres”.

Concertul va fi transmis in ziua urmatoare de postul de televiziune PBS.

Stevie Wonder, unul dintre sustinatorii lui Barack Obama in campania electorala, a acceptat sa cante la Conventia Nationala Democrata din Denver in noapte in care Obama a acceptat nominalizarea partidului sau in cursa pentru Casa Alba.

De asemenea piesele "Signed, Sealed, Delivered I'm Yours" sau "Higher Ground", ale cantaretului au devenit teme in campania lui Obama.

De la varsta de 11 ani, de cand a semnat cu casa de discuri Motown Records, Wonder a vandut peste 70 milioane de albume. De-a lungul carierei, legendarul cantaret a castigat un Oscar, in 1985 pentru melodia “I Just Call to Say I Love You”, in 1996 a fost premiat cu un Grammy pentru intreaga cariera iar in 1998 a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame.

Dupa o pauza de 10 ani, in 2005, Stevie Wonder a lansat un nou albumul “A Time to Love” care a debutat pe locul 5 in toputile americane si a fost vandut in peste 400.000 de exemplare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.