Actrita Cameron Diaz a intentat proces tabloidului american National Enquirer, dupa ce acesta a publicat un articol si fotografii despre presupusele ei infidelitati, transmite BBC News online. Luna trecuta, National Enquirer sustinea ca Diaz isi insala iubitul, cantaretul Justin Timberlake, cu producatorul MTV Shane Nickerson. Fotografiile au fost folosite pentru a crea "o poveste inventata, fictiva", care a fost "extrem de rentabila" pentru tabloid, se arata in plangerea depusa de actrita la un tribunal din Los Angeles.

Diaz acuza publicatia ca a manipulat fotografiile pentru a-si sustine articolul. The National Enquirer nu-si retrage insa nici acum afirmatiile. "Sustinem in continuare articolul si acuratetea fotografiilor si ne vom apara agresiv", a declarat un reprezentant al publicatiei. Diaz si producatorul MTV au declarat ca nu faceau decat sa-si ia ramas bun in momentul in care au fost fotografiati de cei de la National Enquirer. Intalnirea fusese una "nesemnificativa si deloc memorabila, ca intre colegi si prieteni", au spus ei.

Alaturi de Diaz, au dat in judecata publicatia atat Shane Nickerson, care lucreaza cu actrita la emisiunea ei de la MTV, cat si soacra acestuia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.