Tehnicianul italian a trecut zilnic pe la clinica "La Madonnina", acolo unde Marina Cretu a fost internata pentru o interventie chirurgicala.

Dupa ce la sfarsitul lui 2008 s-au certat din cauza indeciziei lui de a pune capat in mod oficial casniciei cu Luisa, italianca alaturi de care acesta a trait peste 25 de ani, Marina Cretu si Carlo Ancelotti au revenit la sentimente mai bune unul fata de celalalt.

Astfel, titratul antrenor de pe banca echipei AC Milan a fost barbatul care i-a oferit Marinei sprijinul necesar intr-un moment delicat al vietii acesteia. Romanca in varsta de 30 de ani a fost internata la inceputul acestei luni intr-una dintre cele mai renumite clinici din Milano, "La Madonnina", la recomandarea lui Ancelotti, pentru o operatie la ovare.

"Am trecut cu bine peste interventia chirurgicala. Nu a fost ceva complicat, dar ma bucur ca acum sunt bine. Carlo s-a asigurat ca nu imi lipseste nimic", a spus Marina pentru CANCAN.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.