Dupa Ramona Badescu a venit randul altei romance sa se aventureze intr-un reality-show italian. E vorba despre apetisanta Ramona Chorleau.
Poreclita de italieni "bambola Ramona", romanca vrea sa participe la programul de succes "Insula faimosilor", emisiunea in care se lansa anul trecut noua iubita a lui Adrian Mutu, venezuelana Aida Yespica.

Ramona ar urma sa stea timp de doua luni pe o insula impreuna cu alte vedete, in conditiile unor naufragiati. Ea a declarat ca este pregatita sa infrunte toate greutatile acestui concurs, dar inca mai astepta acordul mentorului sau, Fabio Canino, cel care a lansat-o. Acesta este moderatorul celei mai vizionate emisiuni de dupa miezul noptii dedicata tinerilor, "Cronici martiene". El a descoperit-o pe Ramona in timp ce ea servea intr-un restaurant si a fost impresionat de frumusetea si, mai ales, de sanii ei. A chemat-o sa prezinte alaturi de el, iar succesul nu a intarziat sa apara.

IDILA CU UN FOTBALIST?

Dimensiunile romancei (100-60-90) sunt deja arhicunoscute in Italia, ea fiind asaltata de oferte de lucru (o sa apara in noul videoclip al lui Eros Ramazzotti, prezinta o emisiune de fotbal pe Sky Sport), invitata la toate petrecerile mondene. La una dintre acestea l-a cunoscut pe fotbalistul Francesco Coco. Presa italiana spune ca intre cei doi s-a infiripat o relatie amoroasa, dar Ramona a dezmintit aceste zvonuri, precizand ca ea are, de trei ani, un iubit (italian) care ii este si manager.

A VRUT SA-SI MICSOREZE SANII

In toate interviurile Ramona povesteste despre visul ei de a-si intemeia o familie. Ea spune ca nu s-a gandit niciodata ca va ajunge in televiziune. Ba, mai mult, inainte de a aparea pe sticla se gandea sa stranga bani pentru a-si face o operatie de micsorare a sanilor pentru ca nu mai suporta vulgaritatile barbatilor. Acum insa se considera foarte norocoasa mai ales, spune ea, pentru ca nimeni din echipa emisiunii nu o trateaza ca pe o straina. "Eu vin din Romania, dar originile mele sunt in Ungaria, acolo de unde este tatal meu. De cinci ani traiesc in Italia, la Roma", precizeaza Ramona.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.