Pledoariile finale din cadrul procesului lui Michael Jackson au starnit o apriga confruntare intre acuzare, care l-a descris ca un agresor sexual de copii, recidivist, si aparare, care l-a caracterizat ca fiind o victima a complotului celor din jur. Procurorul adjunct Ron Zonen a incercat sa ii convinga pe cei 12 jurati ca Jackson "si-a asigurat increderea tinerilor baieti pentru a-i atrage in camera sa, in patul sau. Isi alege copii vulnerabili, apoi ii separa de parinti la Neverland. Acolo iau primele lectii de sexualitate, de la cineva care vrea sa le fie profesor".

Luand cuvantul imediat dupa aceea, Thomas Mesereau, avocatul lui Michael, a denuntat "minciunile" spuse impotriva clientului sau si a aratat ca "ceea ce este in joc este viata, reputatia, viitorul lui Michael Jackson". El a acuzat-o cu fermitate pe mama presupusei victime ca a montat piesa cu piesa acest complot si ca s-a inconjurat cu avocati la fel de venali ca ea. "Ati auzit atatea marturii legate de santajale unei femei care nu se afla la prima reclamatie, frauda sau tentativa de extorsiune. "Nu exista nimic care sa va permita sa credeti ca familia presupusei victime este demna de incredere. Iar daca aveti indoieli, domnul Jackson trebuie achitat".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.