Doliu. Dress code: black - vestimentatia in culori deschise dauneaza conceptului. Ne-am confirmat si ne-am prezentat la aniversare imbracati in negru, ca la inmormantare. Doamnele si domnisoarele show-biz-ului romanesc nu prea au respectat conditia impusa de organizatori. Dar Andreea Esca, Diana Lascarescu, Daciana Sarbu, Tania Budi, Marie-Rose Mociornita, Corina Danila, Mioara si Oana Roman n-au tradat conceptul Tabu: au fost ladies in black. Gianina Corondan a avut un accesoriu inedit: iubitul ei. Nici o clipa nu i-a dat drumul la manuta, dar a comentat cu patima tinutele invitatelor.

LA VEDERE!

Ruxandra Sararu a preferat sa fie imaculata (ne referim strict la camasa alba de pe dansa) si deschisa. Atat de deschisa, incat i s-a vazut si lenjeria intima pe care o purta. Cand s-a asezat pe gradena, doamna Sararu a uitat, probabil, ca se imbracase cu o fustita crapata in fata si a adoptat o pozitie care ne-a oferit posibilitatea sa vedem ce culoare au chiloteii. Daca in cazul Ruxandrei Sararu totul a fost la vedere, nu putem spune acelasi lucru despre Liviu Mihaiu.

Acesta a ales sa fie scotian pentru cateva ore, promitand ca nu va purta boxeri pe sub kilt. Cand si-a ocupat locul pe gradena, Liviu Mihaiu si-a ridicat gratios fustita ca sa nu o sifoneze, dar a avut grija sa nu le arate curiosilor ce are (sau nu) pe dedesubt. A fost o doamna! Si organizatorii s-au intrecut prin surpriza pe care ne-au "copt-o": au scos bucatele de sub scena pe care dansatori pictati se jucasera cu foc, mai bine de 20 de minute. A urmat un dezmat culinar, cu 500 de protagonisti. Pofta a fost mare. Cat trei ani de Tabu!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.