Dupa despartirea de Dinu Maxer, Nicoleta Luciu nu a stat prea mult pe ganduri si s-a afisat cu un alt barbat. Cu toate ca atat ea, cat si Dinu neaga povestea despartirii, situatiile in care apar cei doi ne confirma din ce in ce mai mult acest zvon. Pe vremea cand intre cei doi indragostiti lucrurile mergeau ca pe roate, Nicoleta nu a fost vazuta cu alt barbat si nici Dinu cu alta femeie, ei fiind intotdeauna nedespartiti. De data aceasta insa, banuiala noastra ca intre cei doi relatia amoroasa a luat sfarsit ne-a fost confirmata.

Frumoasa Nicoleta a sosit marti seara, in jurul orei 01.00, la Casino Hilton, insotita de Anca, colega ei de trupa, prietenenul acesteia si un barbat pe nume Csergo Zsolt. Noua cucerire a focoasei brunete este un prosper om de afaceri, patronul unui cazinou din Iasi si proprietarul sloturilor din alte cateva cazinouri de renume din Capitala, printre care si cazinoul in care a avut loc intalnirea nocturna.

Cei patru au stat cumintei la o masa si au discutat. In tot acest timp, privirile Nicoletei si ale lui Zsolt erau dintre cele mai dragastoase. Tanarul cu care si-a petrecut Nicoleta noaptea este din Hunedoara, este proprietarul unei masini ultimul racnet, este tanar si, pe deasupra, mai este si frumusel. Ca sa nu mai vorbim despre contul din banca al lui Zsolt, care are multe, multe zerouri la coada. Asadar, Nicoleta a renuntat la relatia cu Dinu, un medic stomatolog si un artist intrat de ceva vreme intr-un con de umbra, alegand un barbat potent financiar.

Si-a luat bagajele si a plecat!

Zilele trecute, jumatatea trupei Laguna s-a mutat, cu catel, cu purcel, din apartamentul in care locuia cu Dinu, in casa parinteasca, ajutata fiind de Anca, colega ei de trupa, iubitul acesteia, Mihai, si de sora sa mai mica. Dupa ce s-a mutat, vedeta a inceput sa-si faca de cap sau, mai bine zis, sa profite din plin de libertate. Si cum altfel, daca nu in compania unui om care-i poate oferi tot ce-si doreste. Probabil ca urmeaza o ascensiune in viata profesionala a vedetei, de vreme ce acum este la moda sa ai un "sponsor" eficient.

Am intrebat-o pe Nicoleta cum comenteaza intalnirea "amoroasa" si ne-am izbit cu capul de o replica "inteligenta": "Aoleu, bai, tu chiar crezi toate porcariile". Nu am inteles prea bine la ce porcarii se refera bruneta. Sa fie oare vorba despre "porcaria" de intalnire, sau "porcaria" de Zsolt. Rusinica!

In schimb, Zsolt ne-a marturisit: "Nicoleta si Anca au cantat acum o luna in cazinoul meu din Iasi, iar eu sunt foarte bun prieten cu Mihai (iubitul Ancai si impresarul trupei), motiv pentru care ne-am intalnit in seara respectiva la cazinou.

Deocamdata nu este nimic intre noi, dar cine stie ce se va intampla peste o vreme", ne-a spus el zambind. Noi il sfatuim sa nu se ambaleze pentru ca, de cand a devenit vedeta, Nicoleta isi cam lasa cu buza umflata iubitii!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.