Celebrul actor de la Hollywood a devenit pentru a cincea oara tatic, dupa ce sotia acestuia Christine Baumgartner a nascut un baietel, joi noaptea, intr-un spital din Los Angeles.

Cuplul si-a numit cel de-al doilea copil Hayes, dupa numele unui cowboy dintr-un film western pe care vrea sa-l realizeze, informeaza UsMagazine

Actorul, in varsta de 53 de ani, mai are un baietel, Cayden Wyatt, in varsta de un an, cu actuala sotie si alti trei copii din prima casatorie cu iubita lui din adolescenta, Cindy Silva.

Anul trecut, actorul a marturisit ca mult timp i-a fost frica sa-si intemeieze o noua familie dar dupa ce Cayden a venit pe lume, si-a schimbat total parerea.

"Ani de zile, mi-a fost frica sa ma insor cu Christine. Ea isi dorea un copil, dar imi era teama ca nu voi putea fi un tata bun…Mi-am spus: <<Voi pierde o femeie frumoasa care e dispusa sa fie cu mine pana la ultima suflare, fiindca mi-e frica sa accept un copil?>> Atunci m-am decis ca nu o sa-mi permit sa pierd dragostea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.