Dupa ce Rihanna a fost agresata sambata noapte de iubitul ei, Chris Brown, presa de scandal din intreaga lume si-a gasit un nou subiect, transformat rapid in telenovela.

Declaratii, poze truncate si amenintari, toate invartindu-se in jurul a numai doua nume - Chris Brown si Rihanna, - au tinut prima pagina a tabloidelor in ultima vreme.

La o saptamana dupa ce a fost arestat si acuzat pentru atac la persoana si amenintari cu moartea, Chris Brown rupe tacerea si isi cere scuze pentru tot ce s-a intamplat dar nu dezvaluie care a fost motivul pentru care a batut-o pe Rihanna.

"Nu pot exprima in cuvinte cat de rau imi pare pentru ce s-a intamplat. Vreau sa vorbesc cu Pastorul meu, sa ma sfatuiasca, sa vorbesc cu mama si cu persoanele apropiate si cu ajutorul lui Dumnezeu sunt pregatit sa ma schimb si sa devin o persoana mai buna", a declarat cantaretul in varsta de 19 ani, potrivit Huffington Post.

Chris Brown a adaugat ca multe din lucrurile aparute in presa nu sunt adevarate sau exagerate. "Multe din lucrurile publicate sau speculate in presa sau pe bloguri sunt neadevarate. Eu nu am postat nicio declaratie pe internet" si cu toate acestea au aparut multe comentarii despre incident pe Facebook sau pe alte site-uri, ca si cum ar fi spuse de el. "Se numeste frauda ceea ce au facut acestia", a mai spus Brown.

Chris Brown a fost arestat de politia din Los Angeles pe 8 februarie, dupa ce in noaptea de sambata spre duminica a atacat-o si a amenintat-o cu moartea pe iubita lui Rihanna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.