Solistul formatiei Iris, Cristi Minculescu, se afla internat in stare grava intr-o clinica particulara din Germania, unde urmeaza sa suporte un transplant de ficat. Potrivit medicilor specialisti, transplantul se face numai in cazurile foarte grave, in care viata pacientului depinde exclusiv de aceasta interventie.

Cristi Minculescu, care pe 9 ianuarie a implinit 50 de ani, sufera de mai multa vreme de ciroza apoasa. Conform surselor CANCAN, starea de sanatate a solistului Iris s-a inrautatit in ultimul timp, astfel ca acesta a luat decizia de a se interna.

Singura solutie in momentul de fata este efectuarea unui transplant de ficat, operatia, una extrem de dificila, urmand sa se realizeze intr-o clinica particulara din Germania.

Pe de alta parte, din cauza acestei situatii, trupa Iris a fost nevoita sa isi anuleze turneul pe care il efectua in tara. Astfel, concertul care urma sa aiba loc astazi la Timisoara si pentru care se vandusera toate biletele a fost reprogramat pentru 9 martie.

Totusi, nici aceasta data nu este sigura, totul depinzand de cum va evolua starea de sanatate a lui Cristi Minculescu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.