Tanara actrita, cunoscuta pentru formele ei apetisante, a cam exagerat cu dietele si in sase luni a slabit atat de mult, incat arata ca un schelet, scrie Daily Mail.

Se pare ca in momentul in care a parasit serialul care a facut-o celebra, "Rebeli in California", actrita a inceput sa se ingrase si coapsele pline de celulita au tinut prima pagina a ziarelor de scandal. Dupa acest incident si mai ales pentru a se pregati de Saptamana Modei de la Paris, actrita a inceput o dieta drastica in urma careia aproape ca si-a injumatatit greutatea.

Daca prin toamna anului trecut domnisoara Barton purta haine marimea 12 acum a slabit atat de mult incat a ajuns undeva intre marimile 6-8. Ultimele ipostaze prinse de fotografi o arata pe actrita cu fata slabita si pometii foarte proeminenti de parca vor sa-i iasa din obraji. (Click aici pentru poze)

Intr-un interviu publicat recent de revista Cosmopolitan, Mischa nu se arata deloc ingrijorata de noul sau look, declarand ca nu o intereseaza de parerea altora. "Ma imbrac pentru mine. Cred ca este important sa te imbraci si sa te aranjezi pentru tine, nu sa incerci sa faci altcuiva pe plac".

Dupa ce a fost intens criticata in ultimii ani, se pare ca moda "Victoria Beckham" a revenit la Hollywood, doctorii fiind din ce in ce mai ingrijorati de dietele drastice care pun sanatatea in pericol. Revenirea la "marimea 0" se pare ca a inceput cu noua serie Beverley Hills 90210 care a adus o noua linie de actrite foarte slabe.

Printre adeptele look-ului "scheletronic" se mai numara Nicole Ritchie, Kate Bosworth, Lindsday Lohan si Anne Hathaway.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.